.

Aplikoni per hapesire te profilit ne web faqen me te madhe te direktoriuemeve te bizneseve Kosovare, Faqet e Verdha !
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dërgo logon e kompanisë suaj:
  
Email Adresa juaj ose e biznesit:  *
Emri Biznesit:  *

ZGJIDHNI NJĖREN NGA VEPRIMTARITE E BIZNESIT, VEPRIMTARI QE BIZNESI JUAJ I TAKON!

ART, ZBAVITJE & KULTURĖ
ARTIZANATE & ARGJENTARI
AUTOMOBIL & AUTOSERVIS
BUJQËSI, BLEGTORI & PESHKATARI
EDUKIM & TRAJNIM
ELEKTRIKË & ELEKTRONIKË
ENTE & SHERBIME PUBLIKE
INGJINIERI MEKANIME, METALURGJI & PRODHIM
KOMPJUTER, INTERNET & TELEKOMUNIKIM
MODË & PËRKUJDESJE
NDËRTIMTARI & KONSTRUKSION
SHËNDET & MJEKËSI
SHËRBIME FINANCIARE, LEGALE, KONSULENTE
SHTËPI, KOPSHT &  SHËRBIME PROFESIONALE
SPORT & REKREACION
TREGTI, SHITJE & FURNIZIM
UDHËTIM & TURIZËM
USHQIM & RESTORANTE

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Emri dhe Mbiemri i Pronarit/es:
Qyteti i Biznesit:  *
Adresa, Rruga e Biznesit:
Telefonat Mob ose Fax:
Webfaqja:
Faqe në Facebook:
Dërgo lokacionin e saktë të vendndodhjës së biznesit tuaj, përdor webfaqen www.latlong.net për te dërguar kordinatat (Latitude dhe Longitude) e sakta në hapësirën e mëposhtme:
Longitude:
Latitude:
Përshkrimi i veprimtarië ose sherbimeve te Biznesit:
Shkruani pyetjet më të shpeshta të cilat klientët ju pyesin për biznesin tuaj (gjithashtu përgjigjuni në pyetjet e formuluara):
Orari i punës,
përshkruaje qdo dite
si p.sh E Hene (8 - 16):
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:
Ngarko Foto:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Para se tė klikoni mbi Dėrgo aplikimin,
sigurohuni qė tė gjitha fushat qė kanė tė
shtuar shenjėn * patjetėr duhet tė plotėsohen