Pyetje te ndryshme dhe orari i punes Dergo porosi per Pisha Center  
    
 

Pisha Center” është ndërmarrje e cila e bënë shitjen, servisimin dhe mirëmbajtjën e prodhimeve të drurit dhe PVC plastikës të dyerve, dritareve, parket, laminalt etj, të importuara ekskluzivisht nga Sllovenia dhe dhe disa shtete tjera të BE-së, për këtë mund t’ju garantojnë edhe vetë emrat e ndërmarrjeve me renome me të cilat neve bashkëpunojmë si: “LESNA- Prevalje”- Slloveni, “LEITINGER”- Austri, “EUROHOME”- Gjermani, “HORMANN”- Gjermani, “VELUX”- Danimark, “TPS-Kroaci etj.

E themeluar në vitin 1976, me përvojë 30 vjeqare, ndërmarrja jonë “Pisha Center”, në fillim si degë rajonale e shitjes dhe tregëtimit të LESNA-së “Sloven Gradec për rajonin e Dukagjinit dhe tani si përfaqësues Ekskluziv për Kosovë. Që nga viti 2004 jemi distributori i vetëm i ndërmarrjës për dritare ”INLES-Ribnica” - Slloveni, dyer të hyrjës nga druri, PVC dhe aluminit.

Për përkujdesjen tonë ndaj konsumatorëve tanë të nderuar është edhe stafi ynë me mbi 20 të punësuar, ku një numër i madhë i tyre janë me kualifikim përkatës për punën e tyre. Të gjitha mallërat e kanë të kalur A-testin si dhe kanë garancione disavjeqare. Viteve të fundit neve kemi hapur edhe sallonin tonë të mobilierisë, banjove dhe të kuzhinave ekskluzive- prodhim Slloven, gjithashtu të markave të njohura si: Gorenje, Alples, Murales, Tom, Emok, Lesna Bovec etj.